zondag 9 mei 2010

naakt spaghetti eten

We verblijven in de tuin van het hotel, zitten in de schaduw onder een afdakje aan tafel.
Tegenover me zitten ze, de twee broers. Geigei en Dieediee: grote broer en kleine broer. Ze eten spaghetti, vegetarische welteverstaan en ze eten het met ontbloot bovenlichaam. Hun Chinese jasjes hebben ze uitgetrokken. Niet alleen omdat ze het warm hebben door de Tai Chi oefeningen maar ook omdat ze bang zijn voor tomatenspetters op hun nieuwe kleren. Vanochtend kochten ze hun jasjes in het centrum van Dali, waarbij ze veel bekijks hadden. Een paar keer bleef een groepje mensen zelfs staan kijken naar de twee broers. Naar Kenshi Jop die oogt als een Aziaat maar toch duidelijk anders is en wel Chinees spreekt. Hij lachte en sprak de kijkers toe. Koen die met zijn 1.90 indruk maakt en hetzelfde jasje als zijn broer kocht maar dan in het blauw, lachte verlegen.
En dan nu eten ze spaghetti. ' Haha, naakt spaghetti eten', zeggen ze tegen elkaar terwijl ze hun jasjes uittrekken. Wij, baba en mama, zitten, kijken en glimlachen.

3 opmerkingen:

  1. Moet een heel bijzonder gezicht zijn, jammer geen foto ter ondersteuning! ;-)

    Tot snel ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. silvia van woesik9 mei 2010 om 22:59

    o wat is dit mooi de ontmoeting, geweldig heb tranen in mijn ogen en zie het voor me, adem de sfeer in en bewaar hem in je hart, zodat jullie hele mooie zonen dicht bij jullie hart zitten. silvia van woesik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ouders hoef je dan helemaal niet te eten. Je kijkt en geniet.:-)

    BeantwoordenVerwijderen